JCI Innovation

Dette skjer i mars:

Bygg opp din markedsføring ved bruk av Facebook Ads!

1. mars kl 18.00-20.30 - Online-

Vil du lære mer om hvordan bruke sosiale medier for å nå målgruppen? Har du noen gang tenkt å bygge opp en markedsføringskampanje på Facebook?


Vi har gleden av å invitere Lars-Erik Pedersen som er Marketing Manager og Facebook Ads Consultant i vekstselskapet CHECKD som har tatt entreprenørbransjen med storm! Lars-Erik har lang erfaring med hvordan hjelpe andre selskaper til å nå sin målgruppe og hvordan styrke merkevaren.


Lars-Erik bruker mange plattformer i sin arbeidshverdag, men har en preferanse for Facebook Ads. Hvordan han bygger opp sine kampanjer og sine funnels


Møtet skal holdes digitalt.


Vi gleder oss til å se deg! :)

Meld deg på her! Kun kr 50,-

GRATIS formedlemmer og samarbeidspartnere.

Bli medlem å få 2 måneder gratis!

Etter 2 måneder med gratis prøveabonnement koster et medlemsskap i JCI Innovation 3100,- pr år.

Vil du vite mer om JCI trykk HER

Vi er en frivillig praktisk ledertreningsorganisasjon for unge, engasjerte mennesker mellom 18 og 40 år. Vi er lokalisert i Oslo og tilbyr utviklingsmuligheter for alle med interesse innenfor lederskapstrening, selvutvikling, kommunikative ferdigheter, nettverking og coaching.

Vi utvikler våre medlemmer gjennom tilgang på kurs og treninger fra ekstremt erfarne utøvere innenfor sin industri. Våre medlemmer er alt fra advokater, entreprenører, næringslivsledere, studenter, konsulenter og sivilingeniører.

I 2017 ble Innovation kåret til norgesmestere innenfor tale- og debatt og europamestere i tale. Vi er stolte over å ha en kultur for å vinne disse titlene og mulighetene for å utvikle disse ferdighetene i vår organisasjon er store.

JCI Innovation har åpne møter hver første mandag i måneden. Hver gang har vi en ny erfaren foredragsholder som kurser oss innenfor sin ekspertise. Eksempler på tidligere treninger har vært: “En hodejegers bekjennelser, taleteknikk, hvordan få salget og vinn tillit gjennom kroppsspråk.

Kjente foredragsholdere vi har hatt er mentaltrener Erik Bertrand Larsen, Carl I. Hagen, Morten P. Røvik og Solfrid Flateby.

JCI Innovation er en sosial forening og vi har kultur for å dra ut sammen minst en gang i måneden.

Styret 2021

Jonas Bjørheim

Lokalpresident 2021

E-post

Ragna Elise Skjermo Iversen

Visepresident Drift

E-post

Julia Jensen

Visepresident Marked

E-post


Kristoffer Andersson

Immediate Past President 2020

E-post