JCI Innovation

Velkommen til JCI Innovation – en frivillig praktisk ledertreningsforening for unge, engasjerte mennesker mellom 18 og 40. Vi er lokalisert i Oslo og tilbyr utviklingsmuligheter for alle med interesse innenfor lederskapstrening, selvutvikling, kommunikative ferdigheter, nettverking og coaching.

Vi utvikler våre medlemmer gjennom tilgang på kurs og treninger fra ekstremt erfarne utøvere innenfor sin industri. Våre medlemmer er alt fra advokater, entreprenører, næringslivsledere, studenter, konsulenter og sivilingeniører.

I 2017 ble Innovation kåret til norgesmestere innenfor tale- og debatt og europamestere i tale. Vi er stolte over å ha en kultur for å vinne disse titlene og mulighetene for å utvikle disse ferdighetene i vår organisasjon er store.

JCI Innovation har åpne møter hver første mandag i måneden. Hver gang har vi en ny erfaren foredragsholder som kurser oss innenfor sin ekspertise. Eksempler på tidligere treninger har vært: “En hodejegers bekjennelser, taleteknikk, hvordan få salget og vinn tillit gjennom kroppsspråk.

Kjente foredragsholdere vi har hatt er mentaltrener Erik Bertrand Larsen, Carl I. Hagen, Morten P. Røvik og Solfrid Flateby.

JCI Innovation er en sosial forening og vi har kultur for å dra ut sammen minst en gang i måneden.

Styret 2020

Kristoffer Andersson

Lokalpresident 2020

E-post

Darya Ramanava

Visepresident Drift

E-post

Per Kristian Haakonsen

Immediate Past President 2019

E-post

Dani Eilertsen

Visepresident Innovasjon

E-post

Trym Berger

Visepresident Marked

E-post