JCI Innovation

Dette skjer i Januar:

Vi har innmeldingskampanje til og med 22. januar.

2 måneder gratis!

Bli med på kick off 23. januar. Dette blir et hybrid arrangement hvor vi møtes fysisk med lokalforeningen og de andre foreningene er med via nettet. Velkommen til en knall dag!

Vil du vite mer om JCI trykk HER

Vi er en frivillig praktisk ledertreningsorganisasjon for unge, engasjerte mennesker mellom 18 og 40. Vi er lokalisert i Oslo og tilbyr utviklingsmuligheter for alle med interesse innenfor lederskapstrening, selvutvikling, kommunikative ferdigheter, nettverking og coaching.

Vi utvikler våre medlemmer gjennom tilgang på kurs og treninger fra ekstremt erfarne utøvere innenfor sin industri. Våre medlemmer er alt fra advokater, entreprenører, næringslivsledere, studenter, konsulenter og sivilingeniører.

I 2017 ble Innovation kåret til norgesmestere innenfor tale- og debatt og europamestere i tale. Vi er stolte over å ha en kultur for å vinne disse titlene og mulighetene for å utvikle disse ferdighetene i vår organisasjon er store.

JCI Innovation har åpne møter hver første mandag i måneden. Hver gang har vi en ny erfaren foredragsholder som kurser oss innenfor sin ekspertise. Eksempler på tidligere treninger har vært: “En hodejegers bekjennelser, taleteknikk, hvordan få salget og vinn tillit gjennom kroppsspråk.

Kjente foredragsholdere vi har hatt er mentaltrener Erik Bertrand Larsen, Carl I. Hagen, Morten P. Røvik og Solfrid Flateby.

JCI Innovation er en sosial forening og vi har kultur for å dra ut sammen minst en gang i måneden.

Styret 2021

Jonas Bjørheim

Lokalpresident 2021

E-post

Ragna Elise Skjermo Iversen

Visepresident Drift

E-post

Kristoffer Andersson

Immediate Past President 2020

E-post

Julia Jensen

Visepresident Marked

E-post