Aktuelt

Beste stand 2022

LEVE

Innflytterprisen 2022

Alexey Solow

BIlder fra dagen i 2022!

Tusen takk til alle som har sendt oss bilder og som har svart oss på evalueringsskjema. Send gjerne flere bilder til oss! post@innflytterdagen.no

JCI Molde Innflytterdagen 2022

Lørdag 10. september ble den 17. Innflytterdagen i Molde Sentrum arrangert av JCI Molde.

Det ble en magisk dag med sol og god varme, det vrimlet av innbyggere i sentrum og det var deilig å være i koronafri sone. 44 utstillere og god stemning :DÅrets prosjektleder: Evy Marie Tofte

PR Markedsføring: Emma Heggdal Brevik

Økonomi og standplassering: Nancy Springer

Innflytterprisen i Molde

Hvert år siden 2010 har JCI Molde delt ut Innflytterprisen.

Denne prisen gis til en innflytter eller moldenser på grunnlag av følgende kriterier:

• Innflytteren skal ha utmerket seg med frivillig innsats og engasjement på en slik måte at det er skapt trivsel og deltagelse for flere i lokalsamfunnet.

• En moldenser skal ha utmerket seg med sin innsats overfor en eller flere innflyttere på en slik måte at det er skapt trivsel og Molde er blitt kjent som et godt sted å flytte til. Personen har informert og engasjert innflyttere til deltagelse og trivsel, eller bidratt til å legge til rette for innflyttere i Molde.

• Prisen skal synliggjøre viktigheten av at innflyttere engasjerer seg i lokalsamfunnet og at beboere tar godt imot sine innflyttere.

• Prisen skal gis på grunnlag av aktiviteter i egen regi, eller gjennom en lokal forening/gruppe.

De som ønsker å nominere kandidater som de mener fortjener å motta årets Innflytterpris i Molde 2022 kan kontakte JCI Molde og oppgi kandidater med begrunnelse på vår nettside.