Velkommen til Nasjonalkongressen 2019

Nasjonalkongressen er årets høydepunkt i JCI, hvor alle medlemmer i JCI Norway samles for å bli bedre kjent, lære nye ting, styrke nettverk og ha det gøy sammen.

Bli med på en lærerikt helg med gamle og nye venner!

Når og Hvor?

25. - 27. oktober 2019 - Scandic Asker

Kongressen begynner fredag klokken 16.00 med registrering, felles middag og networking før åpningsseremonien, og avsluttes på søndag ettermiddag klokken 16.00 etter en full dag med kurs og foredrag.


Siste sjanse!

Påmeldingsfristen går ut 10. oktober.


9 gode grunner

til å være med i årets happening!

Bli med og lær i foredrag og kurs med Norge beste foredragsholdere om det å jobbe for fred, det å tørre å være deg selv, praktisk kunnskap om kommunikasjon i den moderne verden, gå utenfor komforsonen med improteater, lære om Corporate Social Responsiblity og mye mer...

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Program

Programmet består av kurs, foredrag, fester, nasjonal tale- og debattkonkurranse hvor dere kan heie på deres lokale deltakere, samt en spennende gallamiddag med utdeling av årets awarder og anerkjennelser. Vi gjennomfører også JCI Norway sin generalforsamling med valg av neste års nasjonale styre. Detaljert program kan leses her.

Program Highlights