- utvikler fremtidens ledere

  Få erfaringen du trenger i fremtiden, allerede i dag! 

Hvem er vi? 


JCI Norway er for deg som ønsker å lede andre i dag, og i fremtiden. Mulighetene er mange i JCI Norway! Gjennom vårt utviklingsprogram får du erfaringer innenfor flere ulike felt. Gjennom aktiv deltakelse vil det skape en verdifull vekst du har med deg resten av livet.


Vi en del av et internasjonalt JCI, noe som vil si at du som medlem får ta del på akademier og konferanser verden over. I JCI Norge har vi per i dag følgende lokalorganisasjoner; JCI Evolution i Trondheim, JCI Oslo og JCI Innovation i Oslo. Med et ønske om å utvide horisonten, tilbyr JCI Norway støtte til å opprette en lokalorganisasjon der du er! 


Ønsker du å vite mer om JCI, og hva et medlemskap innebærer? 

LES MER HER 

InstagramFacebookLinkedIn

Lokalorganisasjoner i JCI NorwayFinner du ikke en lokalorganisasjon i nærheten av deg?

START DIN EGEN LOKALORGANISASJON


Lær å hold en god workshop! Gjennom JCI Utviklingsprogram får du utviklet deg som trener - gjennom praktiske treninger!

Prosjektledelse gir deg verdifull erfaring! Gjennom samarbeid i små og store team vil en skape personlig utvikling på flere plan.

Kunsten å tale! Nervene tar ofte overhånd på scenen. Ta steget ut av komfortsonen og bli trygg på scenen. Hos oss trener du i omgivelser som gir deg gode tilbakemeldinger.

Sett i gang din personlige utvikling med JCI Norway, i dag! 

Fyll ut skjema og en av våre lokalorganisasjoner vil ta kontakt. For spørsmål eller mer informasjon ta kontakt via post@jci.no