Om oss

Om jCI Molde Innflytterdagen

Innflytterdagen arrangeres av JCI Molde (Junior Chamber International Molde). JCI Molde er en frivillig organisasjon for unge ledere mellom 18 og 40 år. 

Formålet med Innflytterdagen er å skape trivsel, samt gjøre Molde kjent som et godt sted å flytte til. Arrangementet blir gjennomført i Molde sentrum. Lag, organisasjoner og næringsliv viser gjennom stands og egne aktiviteter mangfoldet av aktivitet som finnes i byen og kommunen.

Den første Innflytterdagen i Molde ble avviklet                  lørdag 27. august 2005, og hele 63 lag, foreninger, organisasjoner og næringsliv stilte med stand i Molde sentrum.

I 2007 satte vi deltagerrekord med 93 deltakere fra lag, organisasjoner og næringsliv!

Denne unike muligheten for lag og foreninger til å markedsføre seg og for innbyggere til å orientere seg har spredd seg til andre byer og tettsteder som har «kopiert» konseptet.       

JCI Molde                 
Prosjektgruppen for Innflytterdagen 2024: 

Prosjektleder - Evy Marie Tofte
SO-ME og påmelding: - Milla Ose fra Molde Sentrum       
Søknader og tillatelser: -X

Om JCI Molde

JCI (Junior Chamber International) er en organisasjon for unge ledere mellom 18 og 40 år som ønsker personlig utvikling og ledertrening. JCI-medlemmer skal kunne utvikle seg i trygge omgivelser. Vi gir unge mennesker muligheten til å utfordre seg selv og overvinne egne begrensninger.

Som medlem vil du få en merkbar personlig utvikling gjennom prosjektarbeid, styrearbeid, kurs eller praktisk trening. Du vil oppleve kameratskap med positive mennesker – alle med ønske om læring – og et utvidet nettverk. 

Viktige samfunnsprosjekter for JCI Molde er Innflytterdagen.

Ønsker du å delta på kurs og foredrag? Eller er du nysgjerring på hva et medlemskap innebærer og hva foreningen kan tilby deg? 

Kontakt oss på molde@jci.no 

Besøk og følg oss på facebook.

Kontaktperson:

Evy Marie Tofte

93681781 - evy.marie.tofte@jci.no