Bli en del av JCI Norway! 

Fyll ut skjemaet nedenfor og en av våre lokalorganisasjoner vil ta kontakt. For spørsmål eller mer informasjon ta kontakt via post@jci.no

Q&A

Unge engasjerte mennesker mellom 18- 40 år, som ønsker personlig

utvikling og utfordringer! 


Et læringsfellesskap, hvor du gjennom praktisk ledertreninger og en god tilbakemeldingskultur tilegner deg gode erfaringer innenfor ledelse. 


Du får tilgang til anerkjente workshops, hvor du får erfart det å være en leder. Du starter i din lokalorganisasjon med å sette sammen din personlige reise, hvor du gjennom din tid som medlem hele veien bygger opp erfaring steg for steg. Start med å lede et møte, avslutt med å led en verdenskonferanse! Vi gir deg verktøyene du trenger, til å nå dine mål! 


Å være medlem i JCI er en reise hvor du starter i det små, og kan ende opp med å lede en stor internasjonal organisasjon! Gjennom konseptet "one year to lead" sitter du i en ny rolle hver år, og kan lære mye på kort tid.

For å bli medlem i JCI, må du melde deg inn i en av våre lokalorganisasjoner. 


Første steg er å fylle inn kontaktskjema. Da vil en av våre lokalorganisasjoner ta kontakt med deg, og du får et innblikk i hvordan det er å være medlem i den gitte organisasjonen. 


Videre anbefaler vi at du deltar på et av våre arrangementer, slik at du blir kjent med noen medlemmer og erfart litt hvilke muligheter som finnes i JCI. Det er også viktig å tenke gjennom hva du ønsker å lære i JCI, og hva du kan lære oss. 


Vi er et ungt ledernettverk som hjelper og støtter hverandre gjennom utfordringer, og opplever mestring sammen!